BİGEP-DANIŞMANIMLA HEDEFE DOĞRU

Yapılan uygulama 8.sınıf öğrencilerinin yıl sonunda girecekleri Liselere Giriş Sınavı sürecinde çalışmalarını belirli bir plan ve program dahilinde yürütebilmeleri için uygulanmakta olan danışman öğretmenlik uygulamasına katkı sağlamak adına planlanmıştır.

Uygulama ile ilgili sınıf düzeyini kapsayan rehberlik eğitim programında yer alan akademik sorumluluklarını fark eder hedef davranışına yönelik olarak sınav sürecindeki çalışmalarını planlayarak her geçen gün kendi gelişim çizgisini yükseltebileceği bir düzenleme alanı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Öğrencilerin akademik anlamda yürüttüğü çalışmaların ay ay düzenli bir şekilde takibinin sağlanmasıyla, sınava hazırlık sürecinde sonraki ay yapacağı çalışmalar için bir yol haritası çizilebilmesi için tüm ayları kapsayan soru çözüm çizelgelerinin toplu halde bulunacağı bir dosyanın oluşturulmasının faydalı olacağı düşünülmüştür.

27.12.2022 232

27-12-202227-12-2022

Adres:
TOYGAR MAH. 23052 SK. FATİH İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ FATİH ORTAOKULU BLOK NO: 6/2 KARESİ / BALIKESİR