Fatih Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bilimsel ve çağdaş düşünüp çağın teknolojisinden yararlanabilen, Milli ve ahlaki değerleri benimsemiş, insan haklarına saygılı, yapıcı ve araştırıcı, eğitime önem veren insanlar yetiştirmek.

Misyon: Biz öğrencilerimizi başarıya götürecek bilgi ve becerileri verirken, onların da birer değer olduğunu unutmayan, velilerin okulumuzda "çocuğunun iyi yetiştirildiğine" inandığı ve hayatta başarılı olacak, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı ve inanan Cumhuriyet kazanımlarını sonsuza kadar koruyacak ve geliştirecek öğrenciler yetiştiren Fatih Ortaokulu çalışanlarıyız.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: BENGİ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ETWİNNİNG ÇALIŞMALARI ERASMUS PLUS+ ÇALIŞMALARI

Telefon - 0(266)2270238

WEB - https://blkfatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TOYGAR MAH. 23052 SK. FATİH İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ FATİH ORTAOKULU BLOK NO: 6/2 KARESİ / BALIKESİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - TOYGAR MAH. 23052 SK. FATİH İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ FATİH ORTAOKULU BLOK NO: 6/2 KARESİ / BALIKESİR

Ulaşım TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI KULLANILABİLİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ